Rijschool Zeist

Rijlessen bij FENO

Haal je rijbewijs in een korte tijd bij de gezelligste rijschool in Zeist.

 • Snel op CBR examen
 • Vrouwelijke rij-instructeur
 • Gratis proefles
 • Spoedopleiding volgen bij FENO
 • Rijles in examengebied
 • Betalen in termijnen
 • Aangesloten bij U-PAS
 • Moderne lesauto’s & aanhangers
 • Unieke lesmethode
 • 12+ jaar ervaring
 • Betalen per losse les
 • Automaat of handgeschakeld

Vraag een gratis proefles aan

En ervaar het plezier in rijden bij FENO!

*Gratis bij afname van een lespakket

 • Snel je eerste rijles

Rijlessen bij Rijschool FENO

Al meer dan 12 jaar is Rijschool FENO een vertrouwde naam als rijschool in Zeist. Inmiddels hebben we met onze rijlessen meer dan duizend leerlingen geholpen aan een rijbewijs. Onze instructeurs zijn vriendelijke en geduldige vakmensen die met hun jarenlange ervaring jou met veel plezier begeleiden. De rijlessen die wij verzorgen zijn volgens de laatste wet- en regelgeving ingericht, waardoor je grondig en secuur begeleidt zal worden. 

Naast dat de lessen heel leerzaam zullen zijn, zijn onze instructeurs ook hele toffe mensen in de omgang, waardoor jij je snel op je gemak zult voelen. Wij weten als geen ander dat een leerling op zijn gemak brengen dé sleutel is om het CBR examen met succes af te leggen. Die persoonlijke benadering van ons heeft ervoor gezorgd dat wij onze lessen kunnen personaliseren, wat positief uitpakte ten behoeve van onze rijschool kwaliteit. 

 • Snel je eerste rijles
 • Persoonlijk lesadvies
 • Flexibele lestijden

Tijdens de rijlessen zullen verschillende onderwerpen aan bod komen die relevant zullen zijn voor jou om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen. Denk daarbij aan bijzondere verrichtingen, participeren aan het verkeer op de snelweg en buiten de bebouwde kom rijden. 

rijbewijs-in-een-keer
Nieuw-programma

Zelfverzekerd rijden

Wij leren je om zelfverzekerd en zonder spanning zelfstandig te kunnen rijden.

deskundige-technici

Professionele instructeurs

Onze instructeurs zijn echte vakdocenten en begeleiden je persoonlijk op jouw tempo.

Onderwijssysteem

Kwaliteit rijlessen

Wij hebben onze eigen unieke manier van lesgeven ontwikkeld.

google-logo

Google Reviews

4.8 ★★★★★

Geen wachttijden

Wij hebben meerdere instructeurs en geven ook rijlessen in de avonden. Wij zijn ook beschikbaar op zaterdagen! 

Hierdoor zijn er geen wachttijden en kun je in een korte tijd al beginnen met je eerste rijles. Wacht niet langer en meld je aan voor een gratis proefles!

Snel je rijbewijs halen

De rijlessen die wij geven worden altijd in moderne lesauto’s verzorgd. Met het best mogelijke comfort willen wij er namelijk voor zorgen dat jij op een verantwoorde manier je rijbewijs haalt! Onze lessen zijn altijd examengericht, dus zijn onze lesroutes uitgestippeld op basis van de examenroutes van het CBR! Dit geldt zowel voor de routes van autorijlessen als de routes van motorlessen. 

 • Spoedopleiding volgen bij FENO
 • Unieke lesmethode
 • Snel op CBR examen

Wij bieden een aantal rijopleidingen aan. Zoals eerder genoemd zijn autorijlessen en motorlessen daar een aantal van. Maar wil je bijvoorbeeld ook een aanhanger rijbewijs halen? Ook dan zit je goed bij Rijschool Zeist. Neem contact met ons op en vraag gerust naar de mogelijkheden.

auto-rijbewijs-b

Lespakket prijzen

Rijlessen in een handgeschakelde Mercedes

Lespakket prijzen

Rijlessen in een automaat Volkswagen Tiguan

Lespakket prijzen

Motor

Wil je teruggebeld worden?

Vul je gegevens in en wij zullen je zo snel mogelijk terugbellen!

zeist

Rijlessen in Zeist

Rijlessen van hoogwaardige kwaliteit. En niets minder! Wij zijn een erkende rijschool in Zeist en hebben dermate veel vertrouwen in onze dienstverlening, dat wij jou zelfs de mogelijkheid bieden om de rijlessen in termijnen te betalen.

 • Automaat of handgeschakeld
 • Rijles in examengebied
 • Gratis proefles

Bij Rijschool FENO maken we het zo prettig mogelijk voor jou!

google

Wat onze klanten over ons schrijven

★★★★★   4.8/5 | Bekijk alle reviews.
S

Souad

★★★★★

Je hebt mij prima begeleidt om mijn rijbewijs te halen. Daar ben ik je zeer dankbaar voor. Ik zal je aan iedereen aanraden want je bent de beste!

H

Hajar

★★★★★

Ik heb mijn rijbewijs behaald in een keer! Ouarda ik zou het nooit zonder jou hebben gekunt. Je bent geweldig, bedankt!!! Autorijschool Feno een echte aanrader!!

T

Kim

★★★★★

Lieve Schat, heel erg bedankt voor alles, na heel lang lessen, lessen en nog eens lessen bij een andere rijschool, heb ik bij jou me rijbewijs gehaald, zonder jou had ik het nooit gehaald!! ik wens je alle succes toe, wat je ook verdient, want je geeft echt f*cking goed les, en zeer duidelijk. jou rijschool is een echte aanrader voor andere mensen die hun rijbewijs willen halen en een rijschool zoeken.!!!!!!!!

H

Hayra

★★★★★

Ouarda, al sinds de 1e les heb je me enorm geholpen en gesteund! Je lessen waren niet zomaar rijlessen, elk uurtje les was geweldig! Door jou heb ik zo snel m'n rijbewijs gehaald! Bedankt voor alles lieverd! Zeker een aanrader!!

H

Hasna

★★★★★

Ouarda, ik wil je super, súper veel bedanken. Jouw precisie en hoge kwaliteit van lesgeven kan ik werkelijk iedereen aanbevelen. Nogmaals heel erg veel bedankt. Aleikoem salaam. Hasna

T

Samira

★★★★★

Lieve lieve Ouarda, ik wil je heel erg, maar dan ook heel erg bedanken. Dankzij jou motivatie, inzet, geduld, gezelligheid maar ook vooral jou als persoon met het hart op de juiste plaats. Je hebt mij in een korte tijd veel geleerd daar ben ik jou super dankbaar voor. Dankzij jou inzet en geduld heb ik mijn rijbewijs gehaald. Voor mij, maar ook voor iedereen die bij jou gaat lessen ben jij de beste rijschool waar je terecht kan. En daarom raad ik jou bij iedereen aan !!! Je bent een topper! Nogmaals bedankt