Rijschool Woerden

Rijlessen bij FENO

Rijbewijs halen in een mum van tijd bij de leukste rijschool in Woerden!

 • Snel op CBR examen
 • Vrouwelijke rij-instructeur
 • Gratis proefles
 • Spoedopleiding volgen bij FENO
 • Rijles in examengebied
 • Betalen in termijnen
 • Aangesloten bij U-PAS
 • Moderne lesauto’s & aanhangers
 • Unieke lesmethode
 • 12+ jaar ervaring
 • Betalen per losse les
 • Automaat of handgeschakeld

Vraag een gratis proefles aan

En ervaar het plezier in rijden bij FENO!

*Gratis bij afname van een lespakket

 • Snel je eerste rijles

Rijlessen bij Rijschool FENO

Rijschool FENO is een rijschool in Woerden en omgeving met vele jaren ervaring. Wij zijn een erkende rijschool en hebben meer dan 1000 leerlingen geholpen met het behalen van een rijbewijs. Wij geven de rijlessen in een aangename sfeer, door rijnstructeurs die specialisten zijn in hun werk. De rijlessen zijn niet alleen volgens de laatste wet- en regelgeving, maar ook erg snel te bevatten bij ons.

 • Snel je eerste rijles
 • Persoonlijk lesadvies
 • Flexibele lestijden

Je leert rijden op een veilige en rustige manier. Alle bijzondere verrichtingen leer je op een veilige manier te doen, waardoor je snel gestoomd wordt voor het CBR examen. Wij vinden de rijschool kwaliteit belangrijk. Door onze examengerichte rijlessen en persoonlijke begeleiding houden wij ons kwaliteit hoog!

rijden-zonder-stres
Nieuw-programma

Zelfverzekerd rijden

Wij leren je om zelfverzekerd en zonder spanning zelfstandig te kunnen rijden.

deskundige-technici

Professionele instructeurs

Onze instructeurs zijn echte vakdocenten en begeleiden je persoonlijk op jouw tempo.

Onderwijssysteem

Kwaliteit rijlessen

Wij hebben onze eigen unieke manier van lesgeven ontwikkeld.

google-logo

Google Reviews

4.8 ★★★★★

Geen wachttijden

Wij hebben meerdere instructeurs en geven ook rijlessen in de avonden. Wij zijn ook beschikbaar op zaterdagen! 

Hierdoor zijn er geen wachttijden en kun je in een korte tijd al beginnen met je eerste rijles. Wacht niet langer en meld je aan voor een gratis proefles!

Snel je rijbewijs halen

Rijschool Woerden geeft ook de mogelijkheid voor (vrouwelijke) leerlingen die rijlessen willen krijgen van een vrouwelijke rijinstructeur. De rijlessen worden gegeven in comfortabele lesauto’s. De examenroutes van het CBR worden gehanteerd tijdens de autorijlessen en motorlessen, zodat jij zo examengericht als mogelijk wordt getraind om het praktijkexamen gemakkelijk met succes af te leggen!

 • Spoedopleiding volgen bij FENO
 • Unieke lesmethode
 • Snel op CBR examen

Wil je naast een rijopleiding volgen ook een aanhanger rijbewijs halen? Geen enkel probleem! Met de ervaring die wij bezitten kunnen wij aangeven dat wij de beste rijschool in Woerden zijn. Ons meer dan 12-jarig bestaan en de meer dan 1000 geslaagde leerlingen die wij hebben afgeleverd zijn in ieder geval een stap naar onze doel. Nu rest jou het zetten van de juiste stap naar jouw rijbewijs!

afrijden-b-rijbewijs

Lespakket prijzen

Rijlessen in een handgeschakelde Mercedes

Lespakket prijzen

Rijlessen in een automaat Volkswagen Tiguan

Lespakket prijzen

Motor

Wil je teruggebeld worden?

Vul je gegevens in en wij zullen je zo snel mogelijk terugbellen!

woerden

Rijlessen in Woerden

Onze rijlessen worden gegeven in de omgeving van Woerden. Als je op zoek bent naar rijlessen van hoogstaande kwaliteit zit je bij deze erkende rijschool goed.

Aarzel je nog of Rijschool FENO de juiste match voor je is? Geen probleem, contacteer ons gratis en vrijblijvend voor meer informatie en wij zullen meer dan graag jou van aanvullende informatie voorzien!

google

Wat onze klanten over ons schrijven

★★★★★   4.8/5 | Bekijk alle reviews.
S

Souad

★★★★★

Je hebt mij prima begeleidt om mijn rijbewijs te halen. Daar ben ik je zeer dankbaar voor. Ik zal je aan iedereen aanraden want je bent de beste!

H

Hajar

★★★★★

Ik heb mijn rijbewijs behaald in een keer! Ouarda ik zou het nooit zonder jou hebben gekunt. Je bent geweldig, bedankt!!! Autorijschool Feno een echte aanrader!!

T

Kim

★★★★★

Lieve Schat, heel erg bedankt voor alles, na heel lang lessen, lessen en nog eens lessen bij een andere rijschool, heb ik bij jou me rijbewijs gehaald, zonder jou had ik het nooit gehaald!! ik wens je alle succes toe, wat je ook verdient, want je geeft echt f*cking goed les, en zeer duidelijk. jou rijschool is een echte aanrader voor andere mensen die hun rijbewijs willen halen en een rijschool zoeken.!!!!!!!!

H

Hayra

★★★★★

Ouarda, al sinds de 1e les heb je me enorm geholpen en gesteund! Je lessen waren niet zomaar rijlessen, elk uurtje les was geweldig! Door jou heb ik zo snel m'n rijbewijs gehaald! Bedankt voor alles lieverd! Zeker een aanrader!!

H

Hasna

★★★★★

Ouarda, ik wil je super, súper veel bedanken. Jouw precisie en hoge kwaliteit van lesgeven kan ik werkelijk iedereen aanbevelen. Nogmaals heel erg veel bedankt. Aleikoem salaam. Hasna

T

Samira

★★★★★

Lieve lieve Ouarda, ik wil je heel erg, maar dan ook heel erg bedanken. Dankzij jou motivatie, inzet, geduld, gezelligheid maar ook vooral jou als persoon met het hart op de juiste plaats. Je hebt mij in een korte tijd veel geleerd daar ben ik jou super dankbaar voor. Dankzij jou inzet en geduld heb ik mijn rijbewijs gehaald. Voor mij, maar ook voor iedereen die bij jou gaat lessen ben jij de beste rijschool waar je terecht kan. En daarom raad ik jou bij iedereen aan !!! Je bent een topper! Nogmaals bedankt