Rijschool Waddinxveen

Rijlessen bij FENO

Haal je rijbewijs in een korte tijd bij de gezelligste rijschool in Waddinxveen!

 • Snel op CBR examen
 • Vrouwelijke rij-instructeur
 • Gratis proefles
 • Spoedopleiding volgen bij FENO
 • Rijles in examengebied
 • Betalen in termijnen
 • Aangesloten bij U-PAS
 • Moderne lesauto’s & aanhangers
 • Unieke lesmethode
 • 12+ jaar ervaring
 • Betalen per losse les
 • Automaat of handgeschakeld

Vraag een gratis proefles aan

En ervaar het plezier in rijden bij FENO!

*Gratis bij afname van een lespakket

 • Snel je eerste rijles

Rijlessen bij Rijschool FENO

Wil jij rijlessen van kwaliteit krijgen? Wij bij Rijschool FENO kunnen met trots zeggen dat wij voldoen aan kwalitatieve rijlessen. Wij zitten al vele jaren in de branche en hebben inmiddels meer dan duizend leerlingen geholpen aan een rijbewijs met onze examengerichte rijlessen! Wij vinden daarom dat wij de beste rijschool in Waddinxveen zijn en doen er ook alles aan om aan de top te blijven.

 • Snel je eerste rijles
 • Persoonlijk lesadvies
 • Flexibele lestijden

Onze rijlessen zijn volledig examengericht. We beoefenen de examenroutes van het CBR, zodat de examenroute tijdens het CBR praktijkexamen bekend terrein voor jou wordt! Vooral de bijzondere verrichtingen en opdrachten die voorkomen tijdens het CBR examen worden goed beoefend. Persoonlijke begeleiding van A tot Z, waarbij je de volledige aandacht hebt van je instructeur. Dit is onze unieke manier van kwalitatief lesgeven.  

vrijstelling-mercedes-a-klasse-schakel
Nieuw-programma

Zelfverzekerd rijden

Wij leren je om zelfverzekerd en zonder spanning zelfstandig te kunnen rijden.

deskundige-technici

Professionele instructeurs

Onze instructeurs zijn echte vakdocenten en begeleiden je persoonlijk op jouw tempo.

Onderwijssysteem

Kwaliteit rijlessen

Wij hebben onze eigen unieke manier van lesgeven ontwikkeld.

google-logo

Google Reviews

4.8 ★★★★★

Geen wachttijden

Wij hebben meerdere instructeurs en geven ook rijlessen in de avonden. Wij zijn ook beschikbaar op zaterdagen! 

Hierdoor zijn er geen wachttijden en kun je in een korte tijd al beginnen met je eerste rijles. Wacht niet langer en meld je aan voor een gratis proefles!

Snel je rijbewijs halen

Wij verzorgen onze rijopleidingen volgens de laatste wet- en regelgeving omtrent rijvaardigheidsbewijzen. Wil je een aanhanger rijbewijs halen, of een rijbewijs halen middels onze autorijlessen of motorlessen? Komt voor elkaar! Door onze jarenlange expertise in het opleiden van chauffeurs van verantwoordelijke verkeersdeelnemers, weten wij als geen ander hoe wij jou kunnen begeleiden. Dit heeft er ook voor gezorgd dat wij een bekend gezicht zijn bij het CBR.

 • Snel je eerste rijles
 • Unieke lesmethode
 • Snel op CBR examen

Rijschool Waddinxveen voorziet jou van de juiste begeleiding, en aan jou is het om je handen aan het stuur te houden! Als je nog op zoek bent naar de beste rijschool, het juiste adres heb je dus bij deze gevonden. De hoeveelheid leerlingen die wij hebben geholpen spreekt namelijk voor zich!

goedkope-rijlessen

Lespakket prijzen

Rijlessen in een handgeschakelde Mercedes

Lespakket prijzen

Rijlessen in een automaat Volkswagen Tiguan

Lespakket prijzen

Motor

Wil je teruggebeld worden?

Vul je gegevens in en wij zullen je zo snel mogelijk terugbellen!

waddinxveen

Rijlessen in Waddinxveen

In Waddinxveen geven wij al behoorlijke tijd rijlessen. Wij weten daarom prima hoe wij jou kunnen trainen voor het CBR examen. Niet voor niets zijn wij een erkende rijschool in Waddinxveen. Wij geloven er oprecht in dat onze lessen van topkwaliteit zijn. Ook zijn wij flexibel en kun je gerust je lespakket betalen in termijnen. 

 • Automaat of handgeschakeld
 • Rijles in examengebied
 • Gratis proefles

Rijschool FENO is het juiste adres! Laat het ons weten en samen kijken we naar de meest geschikte combinatie die helemaal is afgestemd op jouw behoeften!

google

Wat onze klanten over ons schrijven

★★★★★   4.8/5 | Bekijk alle reviews.
S

Souad

★★★★★

Je hebt mij prima begeleidt om mijn rijbewijs te halen. Daar ben ik je zeer dankbaar voor. Ik zal je aan iedereen aanraden want je bent de beste!

H

Hajar

★★★★★

Ik heb mijn rijbewijs behaald in een keer! Ouarda ik zou het nooit zonder jou hebben gekunt. Je bent geweldig, bedankt!!! Autorijschool Feno een echte aanrader!!

T

Kim

★★★★★

Lieve Schat, heel erg bedankt voor alles, na heel lang lessen, lessen en nog eens lessen bij een andere rijschool, heb ik bij jou me rijbewijs gehaald, zonder jou had ik het nooit gehaald!! ik wens je alle succes toe, wat je ook verdient, want je geeft echt f*cking goed les, en zeer duidelijk. jou rijschool is een echte aanrader voor andere mensen die hun rijbewijs willen halen en een rijschool zoeken.!!!!!!!!

H

Hayra

★★★★★

Ouarda, al sinds de 1e les heb je me enorm geholpen en gesteund! Je lessen waren niet zomaar rijlessen, elk uurtje les was geweldig! Door jou heb ik zo snel m'n rijbewijs gehaald! Bedankt voor alles lieverd! Zeker een aanrader!!

H

Hasna

★★★★★

Ouarda, ik wil je super, súper veel bedanken. Jouw precisie en hoge kwaliteit van lesgeven kan ik werkelijk iedereen aanbevelen. Nogmaals heel erg veel bedankt. Aleikoem salaam. Hasna

T

Samira

★★★★★

Lieve lieve Ouarda, ik wil je heel erg, maar dan ook heel erg bedanken. Dankzij jou motivatie, inzet, geduld, gezelligheid maar ook vooral jou als persoon met het hart op de juiste plaats. Je hebt mij in een korte tijd veel geleerd daar ben ik jou super dankbaar voor. Dankzij jou inzet en geduld heb ik mijn rijbewijs gehaald. Voor mij, maar ook voor iedereen die bij jou gaat lessen ben jij de beste rijschool waar je terecht kan. En daarom raad ik jou bij iedereen aan !!! Je bent een topper! Nogmaals bedankt