Vrouwelijke motorinstructeur Utrecht

Motorrijles Utrecht

Wil jij graag je motorrijbewijs halen en jezelf in motorkleding over de wegen zien rijden? Bij Motorrijschool Utrecht kun je examengerichte motorrijlessen volgen en in korte tijd je motorrijbewijs behalen bij de leukste rijschool van Utrecht! Je wordt op je eigen leertempo voorbereid op het CBR-examen en leert alle bijzondere verrichtingen die je tijdens het AVB-examen vlekkeloos moet uitvoeren. Zodra je deze hebt behaald, kun je door naar het AVD-examen.

  • Vaste instructeur
  • Rijles door een vrouwelijke rijinstructeur
  • Persoonlijk lesadvies

Het aantal rijlessen dat gemiddeld nodig is om te slagen voor het rijexamen, verschilt per persoon. Maar dankzij onze examengerichte rijlessen, zul je veel sneller slagen! Bij ons krijg je persoonlijke begeleiding van een vrouwelijke motorinstructeur, waardoor elke les anders is en afgestemd op jouw behoeften en niveau. Onze lesmethode is uniek en aangepast aan iedere leerling. Daarom zijn wij ook een bekend gezicht bij het CBR!

Heb jij een voorkeur voor kwaliteit?

  • Veilig en verantwoord leren rijden
  • Rijles in examengebied
  • Unieke lesmethode

Ervaar zelf hoe het is om motorrijles te volgen bij FENO en vraag nu meteen een gratis proefles aan!

google-logo

Google Reviews

4.8 ★★★★★

Vraag een gratis proefles aan

En ervaar het plezier in rijden bij FENO!

*Gratis bij afname van een lespakket

Snel je motor rijbewijs halen?

Bij ons staat kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel en je kunt altijd eerlijk advies van ons verwachten. Wij willen dat iedereen toegang heeft tot kwalitatieve motorrijlessen en daarom bieden wij de mogelijkheid om je rijlespakket in termijnen te betalen. Wil jij met spoed je motorrijbewijs halen? Meld je dan direct aan voor onze spoedcursus! 

  • Snel al je eerste rijles
  • Betalen in termijnen
  • Gratis proefles

Motorlessen van onze vrouwelijke motorinstructeur in Utrecht

Heb je graag een vrouwelijke motorinstructeur in Utrecht om je meer op je gemak te kunnen voelen? Wij hechten waarde aan de persoonlijke wensen en voorkeuren van onze leerlingen. Maak kennis met onze vrouwelijke rijinstructeur door middel van een gratis proefles!

Lespakket prijzen

Motor

Wil je teruggebeld worden?

Vul je gegevens in en wij zullen je zo snel mogelijk terugbellen!

google

Wat onze klanten over ons schrijven

★★★★★   4.8/5 | Bekijk alle reviews.
S

Souad

★★★★★

Je hebt mij prima begeleidt om mijn rijbewijs te halen. Daar ben ik je zeer dankbaar voor. Ik zal je aan iedereen aanraden want je bent de beste!

H

Hajar

★★★★★

Ik heb mijn rijbewijs behaald in een keer! Ouarda ik zou het nooit zonder jou hebben gekunt. Je bent geweldig, bedankt!!! Autorijschool Feno een echte aanrader!!

T

Kim

★★★★★

Lieve Schat, heel erg bedankt voor alles, na heel lang lessen, lessen en nog eens lessen bij een andere rijschool, heb ik bij jou me rijbewijs gehaald, zonder jou had ik het nooit gehaald!! ik wens je alle succes toe, wat je ook verdient, want je geeft echt f*cking goed les, en zeer duidelijk. jou rijschool is een echte aanrader voor andere mensen die hun rijbewijs willen halen en een rijschool zoeken.!!!!!!!!

H

Hayra

★★★★★

Ouarda, al sinds de 1e les heb je me enorm geholpen en gesteund! Je lessen waren niet zomaar rijlessen, elk uurtje les was geweldig! Door jou heb ik zo snel m'n rijbewijs gehaald! Bedankt voor alles lieverd! Zeker een aanrader!!

H

Hasna

★★★★★

Ouarda, ik wil je super, súper veel bedanken. Jouw precisie en hoge kwaliteit van lesgeven kan ik werkelijk iedereen aanbevelen. Nogmaals heel erg veel bedankt. Aleikoem salaam. Hasna

T

Samira

★★★★★

Lieve lieve Ouarda, ik wil je heel erg, maar dan ook heel erg bedanken. Dankzij jou motivatie, inzet, geduld, gezelligheid maar ook vooral jou als persoon met het hart op de juiste plaats. Je hebt mij in een korte tijd veel geleerd daar ben ik jou super dankbaar voor. Dankzij jou inzet en geduld heb ik mijn rijbewijs gehaald. Voor mij, maar ook voor iedereen die bij jou gaat lessen ben jij de beste rijschool waar je terecht kan. En daarom raad ik jou bij iedereen aan !!! Je bent een topper! Nogmaals bedankt