Theorie examen afleggen

Theorie-examen

Heb je je goed voorbereidt voor het CBR theorie-examen? Dan ben je al halverwege met het behalen van je rijbewijs! De toelatingseisen, het aantal vragen die voorkomen tijdens het examen, het aantal fouten die gemaakt mogen worden, duur van het examen en de eisen kunnen verschillen per examen. Meer informatie hierover kun je vinden op de website van het CBR. 

Controleer of je alle benodigde documenten met je meebrengt naar het examen.

 

Wat neem je mee?

  • Een geldige identiteitsbewijs.
  • Reserveringsnummer (dit kun je vinden in de reserveringsbevestiging die je hebt ontvangen).

Vraag een gratis proefles aan

En ervaar de plezier in rijden bij FENO!

*Gratis bij afname van een lespakket

Bij het CBR examencentrum

Zorg ervoor dat je minimaal een kwartier van tevoren aanwezig bent. Je dient je aan te melden bij de aanmeldzuil. Hier moet je je reserveringsnummer intoetsen en je gegevens controleren. Berg je spullen in het kluisje. Je mag alleen je identiteitsbewijs en eventuele aanvullende benodigdheden (zie je reserveringsbevestiging) met je meebrengen. Na het examen krijg je binnen 24 uur de uitslag toegestuurd via e-mail.

Wil je teruggebeld worden?

Vul je gegevens in en wij zullen je zo snel mogelijk terugbellen!

google

Wat onze klanten over ons schrijven

★★★★★   4.8/5 | Bekijk alle reviews.
S

Souad

★★★★★

Je hebt mij prima begeleidt om mijn rijbewijs te halen. Daar ben ik je zeer dankbaar voor. Ik zal je aan iedereen aanraden want je bent de beste!

H

Hajar

★★★★★

Ik heb mijn rijbewijs behaald in een keer! Ouarda ik zou het nooit zonder jou hebben gekunt. Je bent geweldig, bedankt!!! Autorijschool Feno een echte aanrader!!

T

Kim

★★★★★

Lieve Schat, heel erg bedankt voor alles, na heel lang lessen, lessen en nog eens lessen bij een andere rijschool, heb ik bij jou me rijbewijs gehaald, zonder jou had ik het nooit gehaald!! ik wens je alle succes toe, wat je ook verdient, want je geeft echt f*cking goed les, en zeer duidelijk. jou rijschool is een echte aanrader voor andere mensen die hun rijbewijs willen halen en een rijschool zoeken.!!!!!!!!

H

Hayra

★★★★★

Ouarda, al sinds de 1e les heb je me enorm geholpen en gesteund! Je lessen waren niet zomaar rijlessen, elk uurtje les was geweldig! Door jou heb ik zo snel m'n rijbewijs gehaald! Bedankt voor alles lieverd! Zeker een aanrader!!

H

Hasna

★★★★★

Ouarda, ik wil je super, súper veel bedanken. Jouw precisie en hoge kwaliteit van lesgeven kan ik werkelijk iedereen aanbevelen. Nogmaals heel erg veel bedankt. Aleikoem salaam. Hasna

T

Samira

★★★★★

Lieve lieve Ouarda, ik wil je heel erg, maar dan ook heel erg bedanken. Dankzij jou motivatie, inzet, geduld, gezelligheid maar ook vooral jou als persoon met het hart op de juiste plaats. Je hebt mij in een korte tijd veel geleerd daar ben ik jou super dankbaar voor. Dankzij jou inzet en geduld heb ik mijn rijbewijs gehaald. Voor mij, maar ook voor iedereen die bij jou gaat lessen ben jij de beste rijschool waar je terecht kan. En daarom raad ik jou bij iedereen aan !!! Je bent een topper! Nogmaals bedankt