Praktijkexamen doen

CBR praktijkexamen 

Ben je eindelijk zo ver en ga je afrijden? Zorg ervoor dat je alle gevraagde documenten op de dag van je examen meebrengt. Dit is ook van toepassing als het gaat over een tussentijdse toets of een herexamen. Wees netjes op tijd voor je examen. Een rijles net voor het examen is extra handig. Dan kun je net voor het examen opwarmen en alles even nog een keer doornemen. Zo kun je de spanning ook een beetje van je afzetten. 

Meebrengen naar het examen

  • Een geldige identiteitsbewijs;
  • ‘Zelfreflectie’ formulier. Dit kan je alvast van tevoren invullen. Na het praktijkexamen wordt dit formulier samen met de examinator besproken;
  • De officiële uitnodiging voor het examen.

Vraag een gratis proefles aan

En ervaar het plezier in rijden bij FENO!

*Gratis bij afname van een lespakket

Hoe ziet het examen eruit?

Je maakt eerst kennis met de examinator. De examinator controleert de documenten en of je geslaagd bent voor je theorie-examen. Op het parkeerterrein doet de examinator een oogtest. Je moet een kenteken van ongeveer 25 meter afstand kunnen lezen. Eenmaal bij de auto, stelt de examinator enkele vragen over de auto. Hierbij kun je denken aan wat sommige lampjes op het dashboard aangeven.

Heb je de bijzondere verrichtingen succesvol afgelegd tijdens een tussentijdse toets? Dan krijg je hiervoor een vrijstelling en hoef je dit niet meer te doen tijdens het praktijkexamen.

Het rijden duurt ongeveer 35 minuten. Je moet gedeeltelijk zelfstandig rijden aan de hand van een navigatie. Het grootste gedeelte van de tijd rijdt je op aanwijzingen van de examinator.  

 

Wil je teruggebeld worden?

Vul je gegevens in en wij zullen je zo snel mogelijk terugbellen!

google

Wat onze klanten over ons schrijven

★★★★★   4.8/5 | Bekijk alle reviews.
S

Souad

★★★★★

Je hebt mij prima begeleidt om mijn rijbewijs te halen. Daar ben ik je zeer dankbaar voor. Ik zal je aan iedereen aanraden want je bent de beste!

H

Hajar

★★★★★

Ik heb mijn rijbewijs behaald in een keer! Ouarda ik zou het nooit zonder jou hebben gekunt. Je bent geweldig, bedankt!!! Autorijschool Feno een echte aanrader!!

T

Kim

★★★★★

Lieve Schat, heel erg bedankt voor alles, na heel lang lessen, lessen en nog eens lessen bij een andere rijschool, heb ik bij jou me rijbewijs gehaald, zonder jou had ik het nooit gehaald!! ik wens je alle succes toe, wat je ook verdient, want je geeft echt f*cking goed les, en zeer duidelijk. jou rijschool is een echte aanrader voor andere mensen die hun rijbewijs willen halen en een rijschool zoeken.!!!!!!!!

H

Hayra

★★★★★

Ouarda, al sinds de 1e les heb je me enorm geholpen en gesteund! Je lessen waren niet zomaar rijlessen, elk uurtje les was geweldig! Door jou heb ik zo snel m'n rijbewijs gehaald! Bedankt voor alles lieverd! Zeker een aanrader!!

H

Hasna

★★★★★

Ouarda, ik wil je super, súper veel bedanken. Jouw precisie en hoge kwaliteit van lesgeven kan ik werkelijk iedereen aanbevelen. Nogmaals heel erg veel bedankt. Aleikoem salaam. Hasna

T

Samira

★★★★★

Lieve lieve Ouarda, ik wil je heel erg, maar dan ook heel erg bedanken. Dankzij jou motivatie, inzet, geduld, gezelligheid maar ook vooral jou als persoon met het hart op de juiste plaats. Je hebt mij in een korte tijd veel geleerd daar ben ik jou super dankbaar voor. Dankzij jou inzet en geduld heb ik mijn rijbewijs gehaald. Voor mij, maar ook voor iedereen die bij jou gaat lessen ben jij de beste rijschool waar je terecht kan. En daarom raad ik jou bij iedereen aan !!! Je bent een topper! Nogmaals bedankt