Over ons

Rijschool FENO

Rijschool FENO is een erkende rijschool in Utrecht. Al jarenlang helpen wij als rijschool onze leerlingen om op een verantwoorde en veilige wijze het rijbewijs te behalen. Ons doel is om rijlessen van kwaliteit aan te bieden. Ook bieden wij de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Op deze manier maken wij het voor iedereen mogelijk om het rijbewijs te behalen bij een kwalitatieve en professionele rijschool toch betaalbaar te houden. 

Wij zijn een snel groeiende rijschool in de regio. Onze succes is terug te zien in de tevredenheid van onze geslaagde leerlingen. Ook zijn wij een bekend gezicht bij het CBR. Dagelijks krijgen wij nieuwe leerlingen die door mond op mond reclame bij ons terecht komen.

 

feno-1
geslaagd-auto-rijbewijs-b

Erkende rijschool in Utrecht

Vraag jij je af hoeveel rijlessen gemiddeld nodig zijn om het rijbewijs te behalen? Iedereen heeft een eigen leer tempo. De gemiddeld aantal rijlessen die nodig zijn om te kunnen slagen is voor iedereen anders. Ons doel is om op een professionele wijze les te geven in jouw eigen tempo!

De examengerichte rijlessen bestaan uit examenroutes van het CBR, bijzondere verrichtingen, examenvragen en persoonlijke begeleiding van je vaste instructeur.

Wil jij je rijbewijs halen bij een professionele rijschool? Je kunt bij ons de volgende opleidingen vinden: Autorijlessen voor een rijbewijs b, automaat rijbewijs, motorlessen voor een rijbewijs a of een be rijbewijs voor een aanhanger

Wil je teruggebeld worden?

Vul je gegevens in en wij zullen je zo snel mogelijk terugbellen!

google

Wat onze klanten over ons schrijven

★★★★★   4.8/5 | Bekijk alle reviews.
S

Souad

★★★★★

Je hebt mij prima begeleidt om mijn rijbewijs te halen. Daar ben ik je zeer dankbaar voor. Ik zal je aan iedereen aanraden want je bent de beste!

H

Hajar

★★★★★

Ik heb mijn rijbewijs behaald in een keer! Ouarda ik zou het nooit zonder jou hebben gekunt. Je bent geweldig, bedankt!!! Autorijschool Feno een echte aanrader!!

T

Kim

★★★★★

Lieve Schat, heel erg bedankt voor alles, na heel lang lessen, lessen en nog eens lessen bij een andere rijschool, heb ik bij jou me rijbewijs gehaald, zonder jou had ik het nooit gehaald!! ik wens je alle succes toe, wat je ook verdient, want je geeft echt f*cking goed les, en zeer duidelijk. jou rijschool is een echte aanrader voor andere mensen die hun rijbewijs willen halen en een rijschool zoeken.!!!!!!!!

H

Hayra

★★★★★

Ouarda, al sinds de 1e les heb je me enorm geholpen en gesteund! Je lessen waren niet zomaar rijlessen, elk uurtje les was geweldig! Door jou heb ik zo snel m'n rijbewijs gehaald! Bedankt voor alles lieverd! Zeker een aanrader!!

H

Hasna

★★★★★

Ouarda, ik wil je super, súper veel bedanken. Jouw precisie en hoge kwaliteit van lesgeven kan ik werkelijk iedereen aanbevelen. Nogmaals heel erg veel bedankt. Aleikoem salaam. Hasna

T

Samira

★★★★★

Lieve lieve Ouarda, ik wil je heel erg, maar dan ook heel erg bedanken. Dankzij jou motivatie, inzet, geduld, gezelligheid maar ook vooral jou als persoon met het hart op de juiste plaats. Je hebt mij in een korte tijd veel geleerd daar ben ik jou super dankbaar voor. Dankzij jou inzet en geduld heb ik mijn rijbewijs gehaald. Voor mij, maar ook voor iedereen die bij jou gaat lessen ben jij de beste rijschool waar je terecht kan. En daarom raad ik jou bij iedereen aan !!! Je bent een topper! Nogmaals bedankt