Rijschool Nieuwegein

Rijlessen bij FENO

Rijbewijs halen in een korte tijd bij de beste rijschool in Nieuwegein!

 • Snel op CBR examen
 • Vrouwelijke rij-instructeur
 • Gratis proefles
 • Spoedopleiding volgen bij FENO
 • Rijles in examengebied
 • Betalen in termijnen
 • Aangesloten bij U-PAS
 • Moderne lesauto’s & aanhangers
 • Unieke lesmethode
 • 12+ jaar ervaring
 • Betalen per losse les
 • Automaat of handgeschakeld

Vraag een gratis proefles aan

En ervaar het plezier in rijden bij FENO!

*Gratis bij afname van een lespakket

 • Snel je eerste rijles

Rijlessen bij Rijschool FENO

Rijlessen bij deze rijschool in Nieuwegein is een zekerheid voor je rijbewijs! “Zo, dat klinkt gedurfd”, horen wij je zeggen. Dat kunnen wij zonder aarzel ter sprake brengen. Onze rijschool kwaliteit is door de jaren heen zodanig ontwikkeld, dat dit ook tot uiting is gekomen, waardoor wij een bekend gezicht zijn geworden bij het CBR.

Ons geheim is heel simpel: persoonlijke en examengerichte rijlessen. Denk daarbij aan het uitvoeren van bijzondere verrichtingen, parkeren en rijden binnen de bebouwde kom. Wij bereiden je op een verantwoorde en gezellige manier voor op het CBR examen. 

 • Snel je eerste rijles
 • Persoonlijk lesadvies
 • Flexibele lestijden

Al meer dan 1000 leerlingen zijn je voorgeweest. Wij hebben onze rijlessen in al die jaren met liefde gegeven aan onze leerlingen, dus staan wij nu al te wachten om kennis met jou te maken!

geslaagd-bij-rijschool-feno
Nieuw-programma

Zelfverzekerd rijden

Wij leren je om zelfverzekerd en zonder spanning zelfstandig te kunnen rijden.

deskundige-technici

Professionele instructeurs

Onze instructeurs zijn echte vakdocenten en begeleiden je persoonlijk op jouw tempo.

Onderwijssysteem

Kwaliteit rijlessen

Wij hebben onze eigen unieke manier van lesgeven ontwikkeld.

google-logo

Google Reviews

4.8 ★★★★★

Geen wachttijden

Wij hebben meerdere instructeurs en geven ook rijlessen in de avonden. Wij zijn ook beschikbaar op zaterdagen! 

Hierdoor zijn er geen wachttijden en kun je in een korte tijd al beginnen met je eerste rijles. Wacht niet langer en meld je aan voor een gratis proefles!

Snel je rijbewijs halen

De rijlessen die wij verzorgen worden altijd in samenspraak met jou uitgevoerd. Initieel gaan we uiteraard graag de communicatie met je aan. Wij zijn namelijk reuze benieuwd naar jouw eisen en wensen! Gaat bij jouw de voorkeur naar een rijschool waar uitsluitend ervaren vakdocenten rijles geven? Dan zit je bij Rijschool FENO zeker goed! Als je zoekt voor kwaliteit, dan ben je bij Rijschool Nieuwegein op het juiste adres!

Door onze ervaring van meer dan 12 jaar kunnen wij onze rijopleidingen en rijlessen vormgeven aan de hand van de meest actuele wet- en regelgeving, maar ook aan de hand van de verschillende behoeften die leerlingen zouden kunnen hebben. 

 • Spoedopleiding volgen bij FENO
 • Unieke lesmethode
 • Snel op CBR examen

Als wij iets hebben geleerd van onze leerlingen, is dat het aanbieden van persoonlijke en flexibele rijopleidingen de sleutel zijn tot succes. Of het nou gaat om motorlessen, autorijlessen of een aanhanger rijbewijs halen, wij staan je met genoegen van dienst. Rijschool Nieuwegein geeft om kwaliteit!

autorijbewijs-b

Lespakket prijzen

Rijlessen in een handgeschakelde Mercedes

Lespakket prijzen

Rijlessen in een automaat Volkswagen Tiguan

Lespakket prijzen

Motor

Wil je teruggebeld worden?

Vul je gegevens in en wij zullen je zo snel mogelijk terugbellen!

nieuwegein

Rijlessen in Nieuwegein

Als je naar een erkende rijschool in Nieuwegein zoekt ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn de mening toebedeeld dat je bij Rijschool FENO, ten opzichte van de overige rijscholen in de regio, meer dan waar voor je geld krijgt. Wij bieden kwalitatieve rijlessen voor een ieder aan, met de meest persoonlijke begeleiding. 

 • Automaat of handgeschakeld
 • Rijles in examengebied
 • Gratis proefles

Je zit bij nergens meteen aan vast. Je kunt ons dus zonder aarzel vrijblijvend contacteren om meer informatie te verkrijgen aan de hand van jouw persoonlijke eisen en wensen!

google

Wat onze klanten over ons schrijven

★★★★★   4.8/5 | Bekijk alle reviews.
S

Souad

★★★★★

Je hebt mij prima begeleidt om mijn rijbewijs te halen. Daar ben ik je zeer dankbaar voor. Ik zal je aan iedereen aanraden want je bent de beste!

H

Hajar

★★★★★

Ik heb mijn rijbewijs behaald in een keer! Ouarda ik zou het nooit zonder jou hebben gekunt. Je bent geweldig, bedankt!!! Autorijschool Feno een echte aanrader!!

T

Kim

★★★★★

Lieve Schat, heel erg bedankt voor alles, na heel lang lessen, lessen en nog eens lessen bij een andere rijschool, heb ik bij jou me rijbewijs gehaald, zonder jou had ik het nooit gehaald!! ik wens je alle succes toe, wat je ook verdient, want je geeft echt f*cking goed les, en zeer duidelijk. jou rijschool is een echte aanrader voor andere mensen die hun rijbewijs willen halen en een rijschool zoeken.!!!!!!!!

H

Hayra

★★★★★

Ouarda, al sinds de 1e les heb je me enorm geholpen en gesteund! Je lessen waren niet zomaar rijlessen, elk uurtje les was geweldig! Door jou heb ik zo snel m'n rijbewijs gehaald! Bedankt voor alles lieverd! Zeker een aanrader!!

H

Hasna

★★★★★

Ouarda, ik wil je super, súper veel bedanken. Jouw precisie en hoge kwaliteit van lesgeven kan ik werkelijk iedereen aanbevelen. Nogmaals heel erg veel bedankt. Aleikoem salaam. Hasna

T

Samira

★★★★★

Lieve lieve Ouarda, ik wil je heel erg, maar dan ook heel erg bedanken. Dankzij jou motivatie, inzet, geduld, gezelligheid maar ook vooral jou als persoon met het hart op de juiste plaats. Je hebt mij in een korte tijd veel geleerd daar ben ik jou super dankbaar voor. Dankzij jou inzet en geduld heb ik mijn rijbewijs gehaald. Voor mij, maar ook voor iedereen die bij jou gaat lessen ben jij de beste rijschool waar je terecht kan. En daarom raad ik jou bij iedereen aan !!! Je bent een topper! Nogmaals bedankt