Rijschool Moordrecht

Rijlessen bij FENO

Haal snel je rijbewijs bij de beste rijschool in Moordrecht!

 • Snel op CBR examen
 • Vrouwelijke rij-instructeur
 • Gratis proefles
 • Spoedopleiding volgen bij FENO
 • Rijles in examengebied
 • Betalen in termijnen
 • Aangesloten bij U-PAS
 • Moderne lesauto’s & aanhangers
 • Unieke lesmethode
 • 12+ jaar ervaring
 • Betalen per losse les
 • Automaat of handgeschakeld

Vraag een gratis proefles aan

En ervaar het plezier in rijden bij FENO!

*Gratis bij afname van een lespakket

 • Snel je eerste rijles

Rijlessen bij Rijschool FENO

Als je op zoek bent naar een rijschool in Moordrecht die kwaliteit rijlessen geeft, dan komt Rijschool FENO als geroepen! Wij trainen leerlingen al meer dan 12 jaar door examengerichte rijlessen te geven. Hierdoor wordt het behalen van het CBR examen eenvoudiger. Onze rijinstructeurs zijn deskundigen in hun vak en weten daarom heel goed hoe leerlingen hun leerontwikkeling optimaal kunnen voortzetten.

 • Snel je eerste rijles
 • Persoonlijk lesadvies
 • Flexibele lestijden

De persoonlijke benadering die de instructeurs met onze leerlingen hebben, zorgt ervoor dat leerlingen zich op hun gemak voelen tijdens het rijden. En hoe meer een leerling zich op zijn of haar gemak voelt, hoe soepeler het CBR praktijkexamen zal verlopen. Want met gemak krijg je meer focus. En met focus ontwikkel je je rijvaardigheden sneller. Dus de snelweg opgaan of het uitvoeren van bijzondere verrichtingen zijn op den duur appeltje eitje voor jou!

vrouwelijke-instructeur
Nieuw-programma

Zelfverzekerd rijden

Wij leren je om zelfverzekerd en zonder spanning zelfstandig te kunnen rijden.

deskundige-technici

Professionele instructeurs

Onze instructeurs zijn echte vakdocenten en begeleiden je persoonlijk op jouw tempo.

Onderwijssysteem

Kwaliteit rijlessen

Wij hebben onze eigen unieke manier van lesgeven ontwikkeld.

google-logo

Google Reviews

4.8 ★★★★★

Geen wachttijden

Wij hebben meerdere instructeurs en geven ook rijlessen in de avonden. Wij zijn ook beschikbaar op zaterdagen! 

Hierdoor zijn er geen wachttijden en kun je in een korte tijd al beginnen met je eerste rijles. Wacht niet langer en meld je aan voor een gratis proefles!

Snel je rijbewijs halen

Jarenlang zijn wij bezig om leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden aan een rijbewijs. Of het nou motorlessen of autorijlessen betreft, je kunt bij ons terecht! En dat geldt zelfs als je een aanhanger rijbewijs wilt halen.

Binnen onze rijopleidingen hebben wij begrip en ruimte voor iedere wens of eis. Mocht je het bijvoorbeeld de voorkeur hebben om begeleidt te worden door een vrouwelijke rijinstructeur? Aarzel dan niet en laat het ons gerust weten! Rijschool Moordrecht denkt graag mee met de persoonlijke voorkeuren van al onze leerlingen.

 • Snel je eerste rijles
 • Unieke lesmethode
 • Snel op CBR examen

Het zou misschien té gewaagd zijn om onszelf als de beste rijschool uit te roepen. Daarom laten wij dit het liefst over aan onze leerlingen. Het feit dat minstens 1000 leerlingen jou voor zijn geweest is voor ons een bewijs dat wij beschikken over kwaliteit.

schakel-auto-rijlessen

Lespakket prijzen

Rijlessen in een handgeschakelde Mercedes

Lespakket prijzen

Rijlessen in een automaat Volkswagen Tiguan

Lespakket prijzen

Motor

Wil je teruggebeld worden?

Vul je gegevens in en wij zullen je zo snel mogelijk terugbellen!

moordrecht

Rijlessen in Moordrecht

In Moordrecht zijn wij al jarenlang actief. Inmiddels weten wij daarom onze tijd efficiënt te kunnen indelen tijdens de rijlessen. Wij hebben alle flexibiliteit in huis om het jou naar je zin te maken. Flexibele rijles tijden in een gezellige sfeer en rijlessen gegeven door vakbekwame instructeurs. Dit is waar wij garant voor staan tijdens je begeleiding voor je rijbewijs.

 • Automaat of handgeschakeld
 • Rijles in examengebied
 • Gratis proefles

Als erkende rijschool in Moordrecht weten wij namelijk prima waar leerlingen naar verlangen. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op en kom erachter of Rijschool FENO de rijschool is die jou aan een rijbewijs gaat helpen!

google

Wat onze klanten over ons schrijven

★★★★★   4.8/5 | Bekijk alle reviews.
S

Souad

★★★★★

Je hebt mij prima begeleidt om mijn rijbewijs te halen. Daar ben ik je zeer dankbaar voor. Ik zal je aan iedereen aanraden want je bent de beste!

H

Hajar

★★★★★

Ik heb mijn rijbewijs behaald in een keer! Ouarda ik zou het nooit zonder jou hebben gekunt. Je bent geweldig, bedankt!!! Autorijschool Feno een echte aanrader!!

T

Kim

★★★★★

Lieve Schat, heel erg bedankt voor alles, na heel lang lessen, lessen en nog eens lessen bij een andere rijschool, heb ik bij jou me rijbewijs gehaald, zonder jou had ik het nooit gehaald!! ik wens je alle succes toe, wat je ook verdient, want je geeft echt f*cking goed les, en zeer duidelijk. jou rijschool is een echte aanrader voor andere mensen die hun rijbewijs willen halen en een rijschool zoeken.!!!!!!!!

H

Hayra

★★★★★

Ouarda, al sinds de 1e les heb je me enorm geholpen en gesteund! Je lessen waren niet zomaar rijlessen, elk uurtje les was geweldig! Door jou heb ik zo snel m'n rijbewijs gehaald! Bedankt voor alles lieverd! Zeker een aanrader!!

H

Hasna

★★★★★

Ouarda, ik wil je super, súper veel bedanken. Jouw precisie en hoge kwaliteit van lesgeven kan ik werkelijk iedereen aanbevelen. Nogmaals heel erg veel bedankt. Aleikoem salaam. Hasna

T

Samira

★★★★★

Lieve lieve Ouarda, ik wil je heel erg, maar dan ook heel erg bedanken. Dankzij jou motivatie, inzet, geduld, gezelligheid maar ook vooral jou als persoon met het hart op de juiste plaats. Je hebt mij in een korte tijd veel geleerd daar ben ik jou super dankbaar voor. Dankzij jou inzet en geduld heb ik mijn rijbewijs gehaald. Voor mij, maar ook voor iedereen die bij jou gaat lessen ben jij de beste rijschool waar je terecht kan. En daarom raad ik jou bij iedereen aan !!! Je bent een topper! Nogmaals bedankt