Rijschool Houten

Rijlessen bij FENO

In een mum van tijd je rijbewijs halen bij de beste rijschool in Houten!

 • Snel op CBR examen
 • Vrouwelijke rij-instructeur
 • Gratis proefles
 • Spoedopleiding volgen bij FENO
 • Rijles in examengebied
 • Betalen in termijnen
 • Aangesloten bij U-PAS
 • Moderne lesauto’s & aanhangers
 • Unieke lesmethode
 • 12+ jaar ervaring
 • Betalen per losse les
 • Automaat of handgeschakeld

Vraag een gratis proefles aan

En ervaar het plezier in rijden bij FENO!

*Gratis bij afname van een lespakket

 • Snel je eerste rijles

Rijlessen bij Rijschool FENO

Zoek je naar een rijschool in Houten waarvan het CBR slagingspercentage uitstekend te categoriseren valt? Dan zit je bij ons, Rijschool FENO, helemaal goed! De rijlessen die wij in het afgelopen 12 jaar hebben gegeven hebben meer dan duizend leerlingen hun rijbewijs bezorgd! Onze rijschool kwaliteit zit namelijk in het examengericht begeleiden van onze leerlingen volgens de nieuwste wet- en regelgeving. 

 • Snel je eerste rijles
 • Persoonlijk lesadvies
 • Flexibele lestijden

Wij zijn van begin tot eind betrokken bij jouw leertraject en staan je te allen tijde bij met alle vragen die je hebt. Deze persoonlijke benadering heeft ervoor gezorgd dat wij als rijschool een reputatie in Nederland hebben opgebouwd waar we buitengewoon trots op kunnen zijn!

goedkope-rijschool
Nieuw-programma

Zelfverzekerd rijden

Wij leren je om zelfverzekerd en zonder spanning zelfstandig te kunnen rijden.

deskundige-technici

Professionele instructeurs

Onze instructeurs zijn echte vakdocenten en begeleiden je persoonlijk op jouw tempo.

Onderwijssysteem

Kwaliteit rijlessen

Wij hebben onze eigen unieke manier van lesgeven ontwikkeld.

google-logo

Google Reviews

4.8 ★★★★★

Geen wachttijden

Wij hebben meerdere instructeurs en geven ook rijlessen in de avonden. Wij zijn ook beschikbaar op zaterdagen! 

Hierdoor zijn er geen wachttijden en kun je in een korte tijd al beginnen met je eerste rijles. Wacht niet langer en meld je aan voor een gratis proefles!

Snel je rijbewijs halen

Wij bieden meerdere rijopleidingen voor onze leerlingen aan, zoals autorijlessen en motorlessen. Of wil jij je aanhanger rijbewijs halen? Ook dan zit je goed bij Rijschool FENO. Onze rijlessen worden in nieuwe en comfy lesauto’s gegeven, zodat jij op een aangename manier je kan focussen op de weg, in plaats van je druk te maken over de ongemakkelijkheid van de auto!

 • Snel je eerste rijles
 • Unieke lesmethode
 • Snel op CBR examen

Je gaat rijden aan de hand van de examenroutes die het CBR standaard hanteert tijdens de praktijkexamens, zodat jij zo goed mogelijk voorbereid bent bij het afrijden. Maak je geen zorgen, met onze ervaring en kennis weten wij als geen ander waar je allemaal rekening mee moet houden tijdens je praktijkexamen.

Als je zoekt naar de beste rijschool, als je op zoek bent naar rijlessen van kwaliteit, bij Rijschool Houten zit je prima!

geslaagd-b-rijbewijs

Lespakket prijzen

Rijlessen in een handgeschakelde Mercedes

Lespakket prijzen

Rijlessen in een automaat Volkswagen Tiguan

Lespakket prijzen

Motor

Wil je teruggebeld worden?

Vul je gegevens in en wij zullen je zo snel mogelijk terugbellen!

houten

Rijlessen in Houten

Door heel Houten verzorgen wij al jarenlang rijlessen. Dus wij kennen de wegen als geen ander en weten dus precies waar, wanneer en hoe jij moet handelen. Oefening baart kunst zeggen ze, dus na afloop van je leertraject zal deelnemen aan het verkeer eenvoudig voor jou zijn! Dat durven wij met overtuiging te zeggen, omdat wij niet voor niets de stempel hebben als erkende rijschool in Houten.

 • Automaat of handgeschakeld
 • Rijles in examengebied
 • Gratis proefles

Dus aarzel niet langer en neem een proefles bij Rijschool FENO in Houten. Wij zijn namelijk hartstikke benieuwd naar wie jij bent, wat je zoekt in een rijschool. Wil je kwalitatieve rijlessen en een persoonlijke begeleiding? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

google

Wat onze klanten over ons schrijven

★★★★★   4.8/5 | Bekijk alle reviews.
S

Souad

★★★★★

Je hebt mij prima begeleidt om mijn rijbewijs te halen. Daar ben ik je zeer dankbaar voor. Ik zal je aan iedereen aanraden want je bent de beste!

H

Hajar

★★★★★

Ik heb mijn rijbewijs behaald in een keer! Ouarda ik zou het nooit zonder jou hebben gekunt. Je bent geweldig, bedankt!!! Autorijschool Feno een echte aanrader!!

T

Kim

★★★★★

Lieve Schat, heel erg bedankt voor alles, na heel lang lessen, lessen en nog eens lessen bij een andere rijschool, heb ik bij jou me rijbewijs gehaald, zonder jou had ik het nooit gehaald!! ik wens je alle succes toe, wat je ook verdient, want je geeft echt f*cking goed les, en zeer duidelijk. jou rijschool is een echte aanrader voor andere mensen die hun rijbewijs willen halen en een rijschool zoeken.!!!!!!!!

H

Hayra

★★★★★

Ouarda, al sinds de 1e les heb je me enorm geholpen en gesteund! Je lessen waren niet zomaar rijlessen, elk uurtje les was geweldig! Door jou heb ik zo snel m'n rijbewijs gehaald! Bedankt voor alles lieverd! Zeker een aanrader!!

H

Hasna

★★★★★

Ouarda, ik wil je super, súper veel bedanken. Jouw precisie en hoge kwaliteit van lesgeven kan ik werkelijk iedereen aanbevelen. Nogmaals heel erg veel bedankt. Aleikoem salaam. Hasna

T

Samira

★★★★★

Lieve lieve Ouarda, ik wil je heel erg, maar dan ook heel erg bedanken. Dankzij jou motivatie, inzet, geduld, gezelligheid maar ook vooral jou als persoon met het hart op de juiste plaats. Je hebt mij in een korte tijd veel geleerd daar ben ik jou super dankbaar voor. Dankzij jou inzet en geduld heb ik mijn rijbewijs gehaald. Voor mij, maar ook voor iedereen die bij jou gaat lessen ben jij de beste rijschool waar je terecht kan. En daarom raad ik jou bij iedereen aan !!! Je bent een topper! Nogmaals bedankt