Rijschool GOUDA

Rijlessen bij FENO

Haal snel je rijbewijs bij de gezelligste rijschool in Gouda!

 • Snel op CBR examen
 • Vrouwelijke rij-instructeur
 • Gratis proefles
 • Spoedopleiding volgen bij FENO
 • Rijles in examengebied
 • Betalen in termijnen
 • Aangesloten bij U-PAS
 • Moderne lesauto’s & aanhangers
 • Unieke lesmethode
 • 12+ jaar ervaring
 • Betalen per losse les
 • Automaat of handgeschakeld

Vraag een gratis proefles aan

En ervaar het plezier in rijden bij FENO!

*Gratis bij afname van een lespakket

 • Snel je eerste rijles

Rijlessen bij Rijschool FENO

Zoek je naar een rijschool in Gouda? Rijschool FENO is je eindstation! Door onze jarenlange ervaring in het verzorgen van examengerichte rijlessen zijn meer dan duizend leerlingen je voorgegaan! Onze rijinstructeurs zullen je begeleiden om op een relaxte en professionele wijze de fijne kneepjes van het rijden snel onder de knie te krijgen. Alle technieken, handelingen en bijzondere verrichtingen die aan bod zullen komen gedurende het CBR examen zul je probleemloos beheersen. Aarzel niet om ons te contacteren, zodat we samen kunnen kijken hoe wij onze rijlessen kunnen afstemmen op jouw persoonlijke agenda!

 • Snel je eerste rijles
 • Persoonlijk lesadvies
 • Flexibele lestijden

Denk je dat we té gewaagde uitspraken doen? Rijschool kwaliteit is waar wij naar streven, en daarom zijn al onze rijlessen examengericht. Hierdoor zijn wij een bekend gezicht bij het CBR!

afrijden-rijbewijs-b
Nieuw-programma

Zelfverzekerd rijden

Wij leren je om zelfverzekerd en zonder spanning zelfstandig te kunnen rijden.

deskundige-technici

Professionele instructeurs

Onze instructeurs zijn echte vakdocenten en begeleiden je persoonlijk op jouw tempo.

Onderwijssysteem

Kwaliteit rijlessen

Wij hebben onze eigen unieke manier van lesgeven ontwikkeld.

google-logo

Google Reviews

4.8 ★★★★★

Geen wachttijden

Wij hebben meerdere instructeurs en geven ook rijlessen in de avonden. Wij zijn ook beschikbaar op zaterdagen! 

Hierdoor zijn er geen wachttijden en kun je in een korte tijd beginnen met je eerste rijles. Wacht niet langer en meld je aan voor een gratis proefles!

Snel je rijbewijs halen

Met trots kunnen wij zeggen dat wij in de afgelopen jaren een gevestigde naam zijn geworden in Gouda in het verzorgen van rijlessen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit vooral te maken heeft met het feit dat onze instructeurs hun agenda’s afstemmen aan de persoonlijke voorkeuren, behoeften en agenda’s van onze leerlingen. Zo hebben wij ook vrouwelijke rijinstructeurs voor onze (vrouwelijke) leerlingen te allen tijde klaar voor je staan. 

 • Spoedopleiding volgen bij FENO
 • Unieke lesmethode
 • Snel op CBR examen

Een kwalitatieve rijschool vinden is zeldzaam geworden tegenwoordig. Rijschool Gouda is hierbij een uitstekende keus voor degenen die kwaliteit rijlessen willen volgen. Of je nou autorijlessen of motorlessen wilt volgen, bij ons zit je prima! Wil je anders bijvoorbeeld een aanhanger rijbewijs halen? Geen enkel probleem, contacteer ons gerust naar de mogelijkheden! Tip: wanneer je de reviews van onze leerlingen leest op onze Reviews-pagina, zul je begrijpen waarom wij door menig worden getypeerd als de beste rijschool in Gouda!

beste-rijschool

Wil je teruggebeld worden?

Vul je gegevens in en wij zullen je zo snel mogelijk terugbellen!

Lespakket prijzen

Rijlessen in een handgeschakelde Mercedes

Lespakket prijzen

Rijlessen in een automaat Volkswagen Tiguan

Lespakket prijzen

Motor

Wil je teruggebeld worden?

Vul je gegevens in en wij zullen je zo snel mogelijk terugbellen!

gouda

Rijlessen in Gouda

Onze erkende rijschool in Gouda heeft alle expertise in huis om je examengericht te instrueren, zodat jij zult slagen voor je rijbewijs! Wij hebben voor ieder wat wils en daarom stemmen wij onze lespakketten af op jouw persoonlijke voorkeuren. Wil je bijvoorbeeld de professionele rijlessen in 1 keer of over een langere periode betalen? Geen enkel probleem! Iedereen verdient het om kwalitatieve rijlessen te volgen. Je kunt bij ons in termijnen betalen. 

 • Automaat of handgeschakeld
 • Rijles in examengebied
 • Gratis proefles

Aarzel alsjeblieft niet om je voorkeuren kenbaar te maken. Bij Rijschool FENO zit je goed. Onze instructeurs denken graag met je mee! 

google

Wat onze klanten over ons schrijven

★★★★★   4.8/5 | Bekijk alle reviews.
S

Souad

★★★★★

Je hebt mij prima begeleidt om mijn rijbewijs te halen. Daar ben ik je zeer dankbaar voor. Ik zal je aan iedereen aanraden want je bent de beste!

H

Hajar

★★★★★

Ik heb mijn rijbewijs behaald in een keer! Ouarda ik zou het nooit zonder jou hebben gekunt. Je bent geweldig, bedankt!!! Autorijschool Feno een echte aanrader!!

T

Kim

★★★★★

Lieve Schat, heel erg bedankt voor alles, na heel lang lessen, lessen en nog eens lessen bij een andere rijschool, heb ik bij jou me rijbewijs gehaald, zonder jou had ik het nooit gehaald!! ik wens je alle succes toe, wat je ook verdient, want je geeft echt f*cking goed les, en zeer duidelijk. jou rijschool is een echte aanrader voor andere mensen die hun rijbewijs willen halen en een rijschool zoeken.!!!!!!!!

H

Hayra

★★★★★

Ouarda, al sinds de 1e les heb je me enorm geholpen en gesteund! Je lessen waren niet zomaar rijlessen, elk uurtje les was geweldig! Door jou heb ik zo snel m'n rijbewijs gehaald! Bedankt voor alles lieverd! Zeker een aanrader!!

H

Hasna

★★★★★

Ouarda, ik wil je super, súper veel bedanken. Jouw precisie en hoge kwaliteit van lesgeven kan ik werkelijk iedereen aanbevelen. Nogmaals heel erg veel bedankt. Aleikoem salaam. Hasna

T

Samira

★★★★★

Lieve lieve Ouarda, ik wil je heel erg, maar dan ook heel erg bedanken. Dankzij jou motivatie, inzet, geduld, gezelligheid maar ook vooral jou als persoon met het hart op de juiste plaats. Je hebt mij in een korte tijd veel geleerd daar ben ik jou super dankbaar voor. Dankzij jou inzet en geduld heb ik mijn rijbewijs gehaald. Voor mij, maar ook voor iedereen die bij jou gaat lessen ben jij de beste rijschool waar je terecht kan. En daarom raad ik jou bij iedereen aan !!! Je bent een topper! Nogmaals bedankt