Rijschool Bilthoven

Rijlessen bij FENO

Rijbewijs halen in een korte periode bij de leukste rijschool in Bilthoven!

 • Snel op CBR examen
 • Vrouwelijke rij-instructeur
 • Gratis proefles
 • Spoedopleiding volgen bij FENO
 • Rijles in examengebied
 • Betalen in termijnen
 • Aangesloten bij U-PAS
 • Moderne lesauto’s & aanhangers
 • Unieke lesmethode
 • 12+ jaar ervaring
 • Betalen per losse les
 • Automaat of handgeschakeld

Vraag een gratis proefles aan

En ervaar het plezier in rijden bij FENO!

*Gratis bij afname van een lespakket

 • Snel je eerste rijles

Rijlessen bij Rijschool FENO

Rijschool FENO is een rijschool in Bilthoven die al meer dan duizend leerlingen heeft geholpen aan een rijbewijs! Al meer dan 12 jaar geven wij rijlessen in Bilthoven en zijn in al die jaren alleen maar gegroeid qua jaarlijkse aantal aan leerlingen. Dit hebben wij kunnen doen door persoonsgebonden rijlessen te geven die afgestemd worden aan de behoeften en de persoonlijke situatie van de leerling. 

Onze rijinstructeurs zijn niet alleen uitstekende docenten, maar zijn ook hele vriendelijke mensen die zich graag toewijden aan hun leerlingen zodat zij het CBR examen succesvol af kunnen ronden. Naast dat de rijlessen heel leerzaam zullen zijn, zul je ook geheid een snelle vertrouwensband creëren met je instructeur. Omdat onze leerlingen hun ervaringen bij ons met hun vrienden en naasten vaak hebben gedeeld, was dit naast reclame ook de reden voor onze groei in al deze jaren.

 • Snel je eerste rijles
 • Persoonlijk lesadvies
 • Flexibele lestijden

Je zult o.a. leren op welke manieren je kunt parkeren, hoe je bijzondere verrichtingen kunt uitvoeren en hoe je veilig kunt rijden op de snelweg. Dankzij de examengerichte rijlessen en de persoonlijke begeleiding kunnen wij met trots zeggen dat onze rijschool kwaliteit hoog ligt!

rijlessen-vanaf-16,5-jaar
Nieuw-programma

Zelfverzekerd rijden

Wij leren je om zelfverzekerd en zonder spanning zelfstandig te kunnen rijden.

deskundige-technici

Professionele instructeurs

Onze instructeurs zijn echte vakdocenten en begeleiden je persoonlijk op jouw tempo.

Onderwijssysteem

Kwaliteit rijlessen

Wij hebben onze eigen unieke manier van lesgeven ontwikkeld.

google-logo

Google Reviews

4.8 ★★★★★

Geen wachttijden

Wij hebben meerdere instructeurs en geven ook rijlessen in de avonden. Wij zijn ook beschikbaar op zaterdagen! 

Hierdoor zijn er geen wachttijden en kun je in een korte tijd al beginnen met je eerste rijles. Wacht niet langer en meld je aan voor een gratis proefles!

Snel je rijbewijs halen

Al jarenlang zijn wij gedreven in het helpen van leerlingen om ze snel aan hun rijbewijs te helpen. Daardoor weten wij als geen ander dat elke leerling zijn of haar persoonlijke preferenties heeft. Wil jij bijvoorbeeld rijlessen krijgen van vrouwelijke rijinstructeurs? Geeft dit alsjeblieft zonder geaarzel bij ons aan, want dit is een standaard dienst die wij bieden als Rijschool Bilthoven!

Tijdens de rijlessen zullen we ook de examenroutes van het CBR hanteren als lesroute. Op deze manier zul jij optimaal voorbereid zijn voor het praktijkexamen. Ongeacht de rijopleiding die je wilt volgen; wij geven naast autorijlessen en motorlessen, ook lessen als jij bijvoorbeeld je aanhanger rijbewijs wilt halen. 

 • Spoedopleiding volgen bij FENO
 • Unieke lesmethode
 • Snel op CBR examen

Ben je op zoek naar een kwalitatieve rijschool met een professionele aanpak? Bij onze Rijschool Bilthoven ben je op het juiste adres!

rijbewijs-rijschool-feno

Lespakket prijzen

Rijlessen in een handgeschakelde Mercedes

Lespakket prijzen

Rijlessen in een automaat Volkswagen Tiguan

Lespakket prijzen

Motor

Wil je teruggebeld worden?

Vul je gegevens in en wij zullen je zo snel mogelijk terugbellen!

bilthoven

Rijlessen in Bilthoven

Wij geven al jarenlang rijlessen in Bilthoven. Efficiëntie in de rijvaardigheid van de leerling en persoonlijke begeleiding tijdens de rijopleiding zijn onze voornaamste aandachtspunten. Kwaliteit moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom kun je bij ons je lespakket betalen in termijnen.

 • Automaat of handgeschakeld
 • Rijles in examengebied
 • Gratis proefles

Zoek je dus naar een erkende rijschool in Bilthoven? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op, bij Rijschool FENO ben je aan het juiste adres! We leggen graag aan je uit hoe wij jou deskundig kunnen helpen met het snel halen van je rijbewijs.

google

Wat onze klanten over ons schrijven

★★★★★   4.8/5 | Bekijk alle reviews.
S

Souad

★★★★★

Je hebt mij prima begeleidt om mijn rijbewijs te halen. Daar ben ik je zeer dankbaar voor. Ik zal je aan iedereen aanraden want je bent de beste!

H

Hajar

★★★★★

Ik heb mijn rijbewijs behaald in een keer! Ouarda ik zou het nooit zonder jou hebben gekunt. Je bent geweldig, bedankt!!! Autorijschool Feno een echte aanrader!!

T

Kim

★★★★★

Lieve Schat, heel erg bedankt voor alles, na heel lang lessen, lessen en nog eens lessen bij een andere rijschool, heb ik bij jou me rijbewijs gehaald, zonder jou had ik het nooit gehaald!! ik wens je alle succes toe, wat je ook verdient, want je geeft echt f*cking goed les, en zeer duidelijk. jou rijschool is een echte aanrader voor andere mensen die hun rijbewijs willen halen en een rijschool zoeken.!!!!!!!!

H

Hayra

★★★★★

Ouarda, al sinds de 1e les heb je me enorm geholpen en gesteund! Je lessen waren niet zomaar rijlessen, elk uurtje les was geweldig! Door jou heb ik zo snel m'n rijbewijs gehaald! Bedankt voor alles lieverd! Zeker een aanrader!!

H

Hasna

★★★★★

Ouarda, ik wil je super, súper veel bedanken. Jouw precisie en hoge kwaliteit van lesgeven kan ik werkelijk iedereen aanbevelen. Nogmaals heel erg veel bedankt. Aleikoem salaam. Hasna

T

Samira

★★★★★

Lieve lieve Ouarda, ik wil je heel erg, maar dan ook heel erg bedanken. Dankzij jou motivatie, inzet, geduld, gezelligheid maar ook vooral jou als persoon met het hart op de juiste plaats. Je hebt mij in een korte tijd veel geleerd daar ben ik jou super dankbaar voor. Dankzij jou inzet en geduld heb ik mijn rijbewijs gehaald. Voor mij, maar ook voor iedereen die bij jou gaat lessen ben jij de beste rijschool waar je terecht kan. En daarom raad ik jou bij iedereen aan !!! Je bent een topper! Nogmaals bedankt