Auto rijlessen

Auto rijbewijs

Wil jij je rijbewijs halen? Rijschool Utrecht is een erkende rijschool en geeft de beste autorijlessen in de regio Utrecht en omgeving! Voor een rijbewijs b of een automaat rijbewijs bij de gezelligste rijschool, ben je bij ons op het juiste adres. De rijlessen zijn examengericht. Alles wat er tijdens het CBR praktijkexamen voorkomt, zoals bijzondere verrichtingen, komen voor tijdens de rijlessen. Je bent in een korte tijd al snel klaar voor het CBR examen. Wij gaan voor kwaliteit en niet kwantiteit!

  • Automaat of handgeschakeld
  • Veiligheid op nummer één
  • Snel je eerste rijles

Het examen zal hierdoor aanvoelen als een herhaling, waardoor je ook minder spanning zult hebben tijdens het afrijden. Hierdoor is de kans groter om in één keer te kunnen slagen voor je rijbewijs. Bij rijscholen die geen examengerichte rijlessen geven, slagen de meesten pas na 2 of 3 keer. Dit betekent dat je dan de praktijkexamen auto kosten telkens opnieuw moet betalen.

mercedes-a-klasse-schakel-rijlessen

Wij hanteren flexibele lestijden en zorgen ervoor dat je les krijgt van een vaste instructeur.

  • Persoonlijk lesadvies
  • Rijles in examengebied
  • Nieuwe moderne lesauto’s

Ervaar hoe het is om een autorijles te volgen bij FENO en meld je direct aan voor een gratis proefles!

google-logo

Google Reviews

4.8 ★★★★★

Vraag een gratis proefles aan

En ervaar het plezier in rijden bij FENO!

*Gratis bij afname van een lespakket

Professionele rijlessen

Kwaliteit rijlessen bij een professionele rijschool is waarvoor je bij ons terecht kunt. Het behalen van een autorijbewijs b op een verantwoorde wijze is waar wij op doelen. Wij maken het volgen van een autorijles bij een kwalitatieve rijschool gemakkelijk voor iedereen door de mogelijkheid aan te bieden om in termijnen te betalen. Kies het rijles pakket dat het beste aansluit op jouw tempo. Wil je snel je rijbewijs auto behalen? Meld je dan aan voor een spoedcursus rijbewijs!

  • Unieke lesmethode
  • Betalen in termijnen
  • Aangesloten bij U-PAS

Benieuwd naar de rijles kosten bij Rijschool Utrecht? Hieronder vind kun je een autorijles pakket vinden naar keuze!

goedkope-rijlessen-utrecht

Lespakket prijzen

Rijlessen in een handgeschakelde Mercedes

Lespakket prijzen

Rijlessen in een automaat Volkswagen Tiguan

Wil je teruggebeld worden?

Vul je gegevens in en wij zullen je zo snel mogelijk terugbellen!

google

Wat onze klanten over ons schrijven

★★★★★   4.8/5 | Bekijk alle reviews.
S

Souad

★★★★★

Je hebt mij prima begeleidt om mijn rijbewijs te halen. Daar ben ik je zeer dankbaar voor. Ik zal je aan iedereen aanraden want je bent de beste!

H

Hajar

★★★★★

Ik heb mijn rijbewijs behaald in een keer! Ouarda ik zou het nooit zonder jou hebben gekunt. Je bent geweldig, bedankt!!! Autorijschool Feno een echte aanrader!!

T

Kim

★★★★★

Lieve Schat, heel erg bedankt voor alles, na heel lang lessen, lessen en nog eens lessen bij een andere rijschool, heb ik bij jou me rijbewijs gehaald, zonder jou had ik het nooit gehaald!! ik wens je alle succes toe, wat je ook verdient, want je geeft echt f*cking goed les, en zeer duidelijk. jou rijschool is een echte aanrader voor andere mensen die hun rijbewijs willen halen en een rijschool zoeken.!!!!!!!!

H

Hayra

★★★★★

Ouarda, al sinds de 1e les heb je me enorm geholpen en gesteund! Je lessen waren niet zomaar rijlessen, elk uurtje les was geweldig! Door jou heb ik zo snel m'n rijbewijs gehaald! Bedankt voor alles lieverd! Zeker een aanrader!!

H

Hasna

★★★★★

Ouarda, ik wil je super, súper veel bedanken. Jouw precisie en hoge kwaliteit van lesgeven kan ik werkelijk iedereen aanbevelen. Nogmaals heel erg veel bedankt. Aleikoem salaam. Hasna

T

Samira

★★★★★

Lieve lieve Ouarda, ik wil je heel erg, maar dan ook heel erg bedanken. Dankzij jou motivatie, inzet, geduld, gezelligheid maar ook vooral jou als persoon met het hart op de juiste plaats. Je hebt mij in een korte tijd veel geleerd daar ben ik jou super dankbaar voor. Dankzij jou inzet en geduld heb ik mijn rijbewijs gehaald. Voor mij, maar ook voor iedereen die bij jou gaat lessen ben jij de beste rijschool waar je terecht kan. En daarom raad ik jou bij iedereen aan !!! Je bent een topper! Nogmaals bedankt